Betonkelders

Een betonkelder laten gieten of storten? Reken op HDM Betonwerken, de referentie voor betonkelders in Het Waasland.

Een betonkelder is tegenwoordig niet meer weg te denken. U kan hem gebruiken als leefruimte, als berging voor voedingswaren, als wijnkelder of zelfs als garage. Bij bedrijven worden kelders veel gebruikt als opslagplaats of magazijn. Een betonkelder is dé ideale manier om een beperkte oppervlakte optimaal te benutten.

Voor een duurzame betonkelder rekent u op HDM Betonwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring en beproefde, zelfontwikkelde methode kunnen wij steeds een snelle oplevering van uw betonkelder garanderen. Als u kies voor HDM Betonwerken, kiest u voor een betonkelder van topkwaliteit!

Betonkelder gieten

Een betonkelder gieten onze vakmensen altijd ter plaatse. Dit doen we door middel van een modulaire bekisting. Modulaire bekisting is een techniek die het mogelijk maakt om uw betonkelder te gieten in eender welke maat of vorm. Het zorgt voor een strakke, waterdichte betonkelder met gladde wanden. Dit maakt dat onze betonkelders geschikt zijn voor elke toepassing, zowel voor gebruik in woningen als in bedrijfsgebouwen.

De voordelen van een betonkelder

 • Een betonkelder is waterdicht
 • Door onze beproefde werkwijze kan de betonkelder op korte termijn gegoten worden
 • Beton is flexibel en kan op verschillende manieren bewerkt worden
 • Voorzieningen voor leidingen of elektriciteit kunnen in de betonnen kelder aangebracht worden

Afwerking betonkelder

Hoe uw gegoten betonkelder er zal uitzien hangt vooral af van de gebruikte bekisting. Een perfect egale bekisting resulteert in een gladde betonkelder. Door een negatief reliëfpatroon in de bekisting aan te brengen, kunnen we een oppervlakte met een licht of sterk reliëf creëren.

Na het gieten kunnen we uw betonkelder nog een extra afwerking geven. We geven uw betonkelder de gewenste uitstraling. We kunnen de betonvloeren en wanden van uw betonnen kelder uitwassen, dompelen, stralen, polijsten of boucharderen. Elke afwerkingsvorm heeft zijn specifieke uitstraling.

Kostprijs van een gegoten betonkelder

Het gieten van een betonkelder is een job voor een vakman. Hoewel de initiële kost van zo’n gegoten betonkelder hoger ligt, wordt het gieten van een kelder voordeliger naarmate die groter wordt. Een groot deel van de kostprijs ligt namelijk bij het opzetten van de systeembekisting voor de kelder. Hét grote voordeel van een betonnen kelder is natuurlijk dat hij volledig afgewerkt is. Er zijn dus geen extra kosten meer aan.

Interesse in een gegoten betonkelder? Krijg snel uw gratis offerte!

  Uw gegegevens

  Uw project

  • Gelieve enkel de relevante documenten toe te voegenMaximum bestandsgrootte 4MB

  • Toegestane bestandstypes: pdf, xls, doc, jpg, gif, png

  Velden met een * zijn vereist