Betonkelders

Een betonkelder laten gieten of storten? Reken op HDM Betonwerken, de referentie voor betonkelders in Waasland. Dankzij onze jarenlange ervaring en zelfontwikkelde methode kunnen wij steeds een snelle oplevering garanderen waarbij kwaliteit centraal staat!

Een betonkelder is tegenwoordig niet meer weg te denken. U kan hem gebruiken als leefruimte, als berging voor voedingswaren, als wijnkelder of zelfs als garage. Bij bedrijven worden kelders veel gebruikt als opslagplaats of magazijn. Het is dé ideale manier om een beperkte oppervlakte optimaal te benutten.

Voor een duurzame betonkelder rekent u op HDM Betonwerken.

Betonkelder gieten

Een betonkelder gieten onze vakmensen altijd ter plaatse. Dit doen we door middel van een modulaire bekisting, een techniek waarmee alle maten en vormen mogelijk zijn. Het resultaat is een strakke, waterdichte betonkelder met gladde wanden. Het gebruik van modulaire bekisting laat ons toe betonkelders te gieten voor eender welke toepassing en op eender welke locatie. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

De voordelen van een betonkelder

 •  Een betonkelder is waterdicht.
 • Door de snelle bereiding en uitdroging kan de betonkelder op korte termijn afgewerkt worden
 • Beton is flexibel, zo kan deze op verschillende manieren bewerkt worden.
 • Voorziening van leidingen en elektriciteit kunnen in de betonnen kelder aangebracht worden.

Afwerking betonkelder

Voor een gegoten betonnen kelder heb je twee verschillende afwerkingen. De “industriële look”, hier wordt het beton gelaten zoals het is. Je ziet alle oneffenheden, bubbels en kleurverschillen in de betonkelder.
De tweede look “bewerkt beton”. Hierbij wordt het beton mooi opgeknapt zodat de betonnen kelder mooi egaal oogt.

Kostprijs van een gegoten betonkelder

Het gieten van een betonkelder is een job voor een vakman. Hoewel de initiële kost van zo’n gegoten betonkelder hoger ligt, wordt het gieten van een kelder voordeliger naarmate die groter wordt. Een groot deel van de kostprijs ligt namelijk bij het opzetten van de systeembekisting voor de kelder. Hét grote voordeel van een betonnen kelder is natuurlijk dat hij volledig afgewerkt is. Er zijn dus geen extra kosten meer aan.

Interesse in een gegoten betonkelder? Krijg snel uw gratis offerte!

  Uw gegegevens
  Uw project  • Gelieve enkel de relevante documenten toe te voegen
  • Maximum bestandsgrootte 4MB
  • Toegestane bestandstypes: pdf, xls, doc, jpg, gif, png

  Velden met een * zijn vereist