Gepolierde beton terras

Op zoek naar gepolierde beton voor uw terras? Reken op HDM Betonwerken, de betonspecialist voor Het Waasland!

Bent u op zoek naar een betonvloer voor uw terras? Een gegoten, gepolierde betonvloer is in alle situaties een goede keuze! Gepolierde beton geeft uw terras een strakke look. Als kers op de taart heeft een gegoten, gepolierde betonvloer een minimum aan onderhoud nodig. Maar wat zijn de andere voordelen van een terras in gepolierde beton?

Voordelen van een terras in gepolierde beton

Een terras in gepolierde beton heeft enkele interessante voordelen:

 • Onderhoudsvriendelijk: het egale oppervlak zonder voegen van een gepolierde betonnen terras is erg gemakkelijk in onderhoud
 • Duurzaam materiaal: een betonnen terras is duurzaam en gaat erg lang mee
 • Geen onkruid tussen voegen: zonder voegen in uw terras kan onkruid niet makkelijk groeien
 • Goedkoper: beton laten gieten en polieren is vaak goedkoper dan een terras in kasseien of klinkers, omdat het minder werk vereist

Onderhoud terras gepolierde beton

Zoals eerder al gezegd is een terras in gepolierde beton erg onderhoudsvriendelijk. Door het polijsten van de betonvloer krijgt u een egaal terras zonder putjes en voegen. Stof en vuil hopen zich niet langer op dankzij het naadloze karakter van uw betonvloer.

Als u uw terras in gepolierde beton wilt kuisen kiest u best voor beschermend schoonmaakmiddel voor gepolijst beton of een product met epoxybescherming. Andere producten kunnen wel eens vlekken of kleurverschillen creëren. Voor een jaarlijks onderhoud van uw betonvloer of terras in beton kan u lijnolie gebruiken. Dit is een ideaal product om een terras in gepolierde beton te voeden.

Tegenwoordig bestaat er ook een speciale was die een beschermlaag legt over je betonnen terras. Deze waslaag voorkomt vlekken en houdt je terras in gepolierde beton langer mooi.

Terras in gepolierde beton – prijs m2

Hoewel een terras in gepolierde beton goedkoper is dan een terras met bakstenen of kasseien, kan de prijs sterk variëren. Belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het berekenen van de prijs per m2 zijn de oppervlakte en de bereikbaarheid van het betonnen terras.

Interesse in een terras in gepolierde beton?

Vul onderstaand formulier in voor uw gratis offerte op maat!

  Uw gegegevens

  Uw project

  • Gelieve enkel de relevante documenten toe te voegenMaximum bestandsgrootte 4MB

  • Toegestane bestandstypes: pdf, xls, doc, jpg, gif, png

  Velden met een * zijn vereist