Gepolierde beton

Gepolierde beton laten gieten? Reken op HDM Betonwerken, dé referentie voor betonwerken in het Waasland.

Gepolierde beton garage

Wilt u een betonvloer voor uw parkeergarage laten storten, dan is het vaak een goed idee om meteen voor een gepolierde betonvloer te kiezen. Met gepolierd beton oogt uw garage erg strak en heeft u het makkelijk wat onderhoud betreft.

Meer over gepolierde beton voor uw garage

Oprit in gepolierde beton

Wilt u een oprit in beton laten storten? Dan is het vaak een goed idee om meteen voor een oprit in gepolierd beton te kiezen. Met gepolierd beton oogt uw oprit erg strak en is hij gemakkelijk in onderhoud.

Meer over gepolierde beton voor uw oprit

Terras in gepolierde beton

Een terras in gepolierde beton is onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Bovendien heeft het een echte moderne uitstraling.

Wilt u een terras in beton laten storten? Dan is het vaak een goed idee om meteen voor een terras in gepolierd beton te kiezen. Met gepolierd beton oogt uw terras erg strak en is het gemakkelijk in onderhoud.

Meer over gepolierde beton voor uw terras

Een gepolierde, gepolijste of gevlinderde betonvloer is duurzamer en meer slijtvast dan andere vloeren. Net daarom worden ze vaak gebruikt in industriële omgevingen of winkels. Tegenwoordig zijn polybeton vloeren ook gekend als gepolierde betonvloeren ook erg populair bij woningen. Daar wordt een gepolierde betonvloer dan weer vaak gebruikt als terras, oprit of in de garage.

Andere toepassingen met gepolierde beton

De toepassingen met gepolierde beton zijn eindeloos. Door de natuurlijke uitstraling kan je ze zowel in landelijke als moderne interieurs gebruiken. Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor een gepolierde trap. Dit omdat de prijs van deze afwerking lager ligt dan een afwerking met natuursteen.